FITFAT

Podcast in the making

SÅ… ser der noget nyt på fitfat-fronten. Jeg har denne uge været så heldig at få plads til 2 podcast-interviews, som nu skal klippes og finpudses, før de bliver lagt ud.
Det har været 2 gode og spændende snakke med 2 dejlige, gode, interessante personer, som jeg ikke vil offentliggøre endnu, men kan bare sige at vi har været omkring mange emner såsom udfordringer i livet, kriser, kærlighed, målsætning, motivation, madvaner og meget meget mere.

Podcastudstyr

Flere vinkler på sundhed

Min ambition med podcasten er at få så mange som muligt til at fortælle egne historier om livsstilsændringer, hvad har virket for dem og hvorfor, så vi kan få endnu flere vinkler og inspiration på hvad sundhed er, og at der er rigtig mange måder at nå sine mål på. Allerede efter de to første interviews har jeg fundet ud af at den mentale del i livsstilsændringer måske fylder meget mere end at lægge sin kost om.

The turning point

Jeg er fascineret af det her punkt hvor et menneske erkender at der skal ske noget, at noget skal ændres. Vi har som mennesker ikke evnen til at kigge langt ned ad den vej vi følger, så det er oftest først når livet giver os en lussing vi vågner op.
Hvorfor tjekker vi ikke jævnligt op på vores liv og hvorvidt vi er på en god vej frem i livet. Hvorfor accepterer vi at vi kan stå på samme sted i flere år, fremfor at ændre retning og komme videre?

Er ‘godt nok’ nok?

Jeg håber jeg med min podcast, der kommer til at hedde ‘Sandheden om Sundheden’ kan inspirere og motivere lytterne til at kigge på deres eget liv og vurdere om alt er ‘godt nok’ og om godt nok er nok 🙂

Ha’ en fantastisk søndag, og spørg dig selv hvad du vil opnå i løbet af næste uge. Skal du bare nå frem til fredag uden alt for meget besvær, eller skal du rykke igennem og nå frem til weekenden som et bedre, klogere og mere produktivt væsen???

Jeg er klar – mandag, bare kom, jeg smadrer dig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *