FITFAT

Sommerprotokol onsdag til søndag uge 1

Hov, så blev det søndag efter en hektisk første uge på arbejde. I mit sidste indlæg beskrev jeg hvordan min plan for at komme tilbage i rutinen efter sommerferien går. Jeg ville ha’ taget dagene én for én, men det blev søndag til tirsdag og nu beskriver jeg så her hvordan onsdag til søndag er gået, og hvordan kampen mod fedtvæv forløber.

Onsdag

Onsdag startede jeg dagen med powerkaffe, hvor jeg også er begyndt at putte en teskefuld cacaopulver i. Ikke O’boy eller hvad de her sukker cacaopulvere hedder, men rent økologisk cacao. Udover det giver en smag af chokolade så overdøver det også smagen af gurkemeje, så man kan putte lidt af dét i.

Så spiste jeg en stor salat med tun og æg til frokost. Til aftensmad lavede jeg lækre store torskestykker pakket ind i folie sammen med masser af grøntsager og en spidskålssalat til. Efter mad tog jeg drengene med op til fodboldbanerne, hvor vi løb rundt over en time og havde det sjovt, mens vi fik sved på panden – go’ træning.

Torsdag

Torsdag hoppede jeg kalorie-kaffen over og holdt faste til frokost omkring kl. 12. Igen salat og tun med æg. Aftensmaden var hotdogs… i mit tilfælde æggewraps, råsyltede rødløg og en grillpølse, sammen med resten af spidskålssalaten fra dagen før. Tog Oscar med i fitnesscentret og havde en intens effektiv træning.

Festdag

Fire flæskestege med fyldFredag… var festdag. Lige efter arbejde kørte jeg hen til festen for at hjælpe at lave med. Vi skulle lave samme menu som til min egen sommerfest med flæskestege tilberedt alá porchetta, hvor vi fylder stegene med krydderurter og griller dem langsomt.

Denne gang var der 4 stege og det var lidt for meget for den ellers store gasgrill, der ikke kunne komme af med fedtet og faktisk gik i brand og smeltede. Vi fik dog kødet ud og jeg kunne hakke det op med kødøkser og undgå de mest brændte stykker, så vi kunne servere for den sultne flok.

Så stod den jo ellers på regulær druk, så den eneste motion jeg fik i går var et par timers playstation med fifa18.

Søndag

I dag søndag har jeg sovet til 9.30 lavet en god omelet med bacon og ost og dertil lidt kimchi og almindelig kaffe. Så skal jeg ha’ svedt ud i fitnesscentret om lidt og så forberede mig på næste uge, hvor jeg starter med en faste igen. Jeg er usikker på om jeg vil lave en længere faste, eller en kort og så til gengæld træne mere og hårdere i ugen. Nu må vi se hvordan mandagen går og hvad jeg føler for.

Kolde bade

Et lille hack jeg også har gjort ugen igennem er at bruge iskolde bade, der efter sigende skulle bidrage til at omsætte hvidt fedtvæv til brunt fedtvæv, som kroppen først bruger til at forbrænde. Det er jo ikke noget man sådan står og ser sker, men uanset hvad så har man det fantastisk efter de kolde bade. Så morgen badet er først varmt hvor jeg lige får vasket mig rigtigt og så afslutter jeg med 2 minutter under den kolde bruser.
Om aftenen efter træning har jeg taget den kolde bruser direkte – 2 minutter og dybe vejrtrækninger, mens man bider det i sig.

God søndag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *