FITFAT

Uge 3 post-sommer-protokol med yoga debut

Uge 3 har faste, fantastisk mad, og yoga-debut på programmet. Startede med en 72 timers faste, dvs. fra søndag aften til onsdag aften. Mandag var hård, jeg havde virkelig lyst til mad mandag aften, men holdt fast og så var resten af fasten uden problemer overhovedet. Min vægt er nede på de 80 igen, og jeg er ved at være der hvor jeg gerne ville før turen går til Malta næste weekend.

Træning sidste uge før ferie

Denne uge bliver et døgns faste fra i aften til mandag aften, og så tænker jeg at strukturere min træning, så det bliver styrketræning mandag, onsdag og fredag, for lige at klemme det sidste ud, før vi kører lørdag nat. Jeg løber min lille luntetur på ca. 15 minutter som jeg også har gjort hele ugen, og så tager jeg til yoga tirsdag.

Yoga debut

Jeg var til yoga for første gang i tirsdags og det gik rigtig fint. Det var ikke superavanceret, så det var let at følge med og der var ingen øvelser jeg havde svært ved. Faktisk mindede ca. 80% af øvelserne om strækøvelser jeg i min taekwondo tid har prøvet, og balance og smidighed er heldigvis intakt, hvilket selvklart betød at jeg kunne følge med. Det var dejligt at bruge en time på at strække kroppen godt igennem, så yoga bliver nok noget jeg vil prøve at gøre måske en gang i måneden. Som sagt tror jeg dog lige jeg hopper med igen i yoga-timen på tirsdag.

Burgere med crispy ostelåg

Crispy ostelågMadmæssigt har denne uge pga. den længere faste ikke været så vild. Jeg re-feedede onsdag aften med salat, tun og æg. Frokost torsdag var… salat, tun og æg. Til aftensmad torsdag lavede fyldte jeg flækkede kyllingebryster med pesto, philadelphiaost, feta, viklede dem ind med bacon og grillede dem. Salat til og lidt kimchi.

Fredag lavede jeg burgere, hvor jeg eksperimenterede med at røre revet ost og loppefrøskaller sammen med æg og bage klatterne 15 minutter i ovnen så man havde sådan et lidt crispy-lækkert oste-låg til sin burger. Og ellers var der god guacamole og løg-tomat-rød-peber-relish til. Et par glas hvidvin til madlavningen og rødvin til middagen, så var der dømt fredag.

Lørdagskram med knæk på

Hyben -boghvedebrødLørdag tidligt op sammen med Lotta og en god time i fitness. Hjemme lavede Lotta dejlig omelet, og så fik vi besøg af Hr. Kiropraktoren med frue, så jeg fik også en tiltrængt krammer og et knæk i nakken, så min spændte ryg kunne slappe lidt af.
Aftensmaden i går slognæsten lige lidt for meget ud på fløde-fedt-barometret. Det var kylling i flødesovs, og blomkål i fløde med smeltet ost og broccoli i fløde med smeltet ost. Og jeg var sulten, så jeg ÅD, og fik lidt kvalme, så jeg liiiiige måtte lægge mig lidt før jeg tog køkkenet 😉

Så… vi følger planen, alt er godt, feriefedtet er væk og vi er klar til en uges ekstra sommer og sol, så næste indlæg, skrives forhåbentlig fra den skyggefulde terrasse på Malta.

Lige nu venter der et nybagt hyben og boghvedebrød, som fruen forkæler os med. Det skal smages trods carbs, vi siger bare det er keto-recycling… eller noget. Det er dog glutenfrit og dufter fantastisk.

Go’ søndag derude 🙂

 

One thought on “Uge 3 post-sommer-protokol med yoga debut

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *