FITFAT

On air – podcast

Så er min podcast Sandheden om Sundheden klar til at komme i æteren. Jeg troede egentlig at det der ville være den største udfordring ved at lave podcast var at optage og klippe, men det sværeste har været at finde ud af at få den udgivet.

Jeg ved ikke om jeg har gjort det ‘rigtigt’, men nu ligger de 6 afsnit der foreløbig er lavet på soundcloud, og jeg har playlisten liggende her under siden podcasten. Så er der noget med at den lige skal godkendes af iTunes før den bliver tilgængelig dér. Jeg skal nok give besked, men indtil videre så kan du høre direkte fra soundcloud.

Arbejdet kommer først

Jeg ved ikke med hvor høj frekvens der kommer nye episoder, da jeg må erkende at det her projekt må ha’ lavere prioritet end at drive mit firma, så det bliver når chancen opstår, når det lige passer osv. osv.
Overvejer også at lave nogle såkaldte solo-sodes, hvor det blot er mig der fortæller om specifikke emner, hvad jeg har oplevet virker, hvordan og hvorfor.

De første 6 afsnit

De første episoder er interviews med personer indenfor fitness-branchen. De er alle delt op i 2 afsnit af hver ca. en times varighed. Det er Lars Besand aka The Happy Viking, Mikkel Muhl, der ejer og driver fitness-kæden MyHeart, og hans bedre halvdel Tina Muhl, der kører div. bootcamps i netop MyHeart.

Lars Besand aka The Happy Viking

Lars Besand kender jeg fra gamle dage, hvor vi begge dyrkede taekwondo. Lars var dengang en rund, gæv gut fra Skagen, men lige pludselig så jeg ikke så meget til ham, og da jeg så endelig gjorde var det da jeg så ham i et MMA bur, helt hakket og fit. I interviewet med Lars fortæller han om vejen fra taekwondo over i MMA, og videre over i strongman og bodybuilding. Vi taler også om værdier, livsglæde og om at få det bedste ud ad livet.

Mikkel Muhl fra MyHeart

Mikkel har jeg siden jeg mødte ham første gang været en stor beundrer af. Fordi han er fyldt med selvironi og direkte tilgang til livet. I jantelovens land kan en fyr som Mikkel være nem at pege fingre af, fordi han har hele pakken, men som altid ligger der altid en historie bag, og det er dén han fortæller over de to episoder her.

Tina Muhl fra MyHeart Bootcamps

Tina har også en vild historie bag sig, med en hård opvækst, men også en indre drivkraft, der trods udfordringer gjorde at hun fik sig selv på et godt spor. Siden har hun hjulpet rigtig mange med at opnå deres mål, om det så er vægttab, øget energi, livsglæde eller måse netop alle dele, da det tit og ofte hænger sammen.

Kommende episoder

Endelig har jeg et uklippet interview med Søren Dige fra Mindstep Care, der snakker om stress, livsstilsændringer og hvordan vi kan blive fanget af livet. Dét interview glæder jeg mig til at få klippet og ud til de andre.

Så velkommen til podcasten, tag godt imod den, og giv endelig feedback, så jeg kan tilpasse form og indhold fremadrettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *