Genial hjemmetræning

Mange oplever lige nu manglende motivation i forhold til at få trænet. Fitnesscentret har lukket og det er bare svært at gå sådan rigtig all in med hjemmetræningen. Frygt ikke – jeg har intet mindre end en genial hjemmetræning. En træning du stort set ikke bemærker, en træning, der er utrolig let og overskuelig, og som virkelig giver mega-gode resultater.

Kettlebells er geniale til hjemmetræning

Jeg har hele denne uge fordelt min daglige træning over 4 workouts a 2-3 set af f.eks. push-ups, kettlebell-swings, squats, pull-ups eller hvad man nu føler for.
SÅ min dag ser sådan ud og har gjort det den forgangne uge.

Op kl. 7.30 går en tur på ca. en times tid. Hjem, bad, arbejde.
Kl. 10 træning 1, 25 push-ups, 25 kettlebell-swings, 20 kettlebell rows.
Kl. 12 træning 2, 25 push-ups, 25 squads, 10 kettle-bell press.
Kl. 14 træning 3, 25 push-ups, swings osv.
Kl. 16 træning 4, 25 push-ups, squads osv.
‘Fri fra arbejde’ lang gåtur, gerne med et barn 🙂

Jeg har blandet øvelser, men haft push-ups med hver dag, dvs. 100 armbøjninger om dagen en hel uge… så 500 armbøjninger før fyraften fredag er ikke så tosset… og det kan både ses og mærkes.

Hver ‘træning’ tager jo ikke engang 5 minutter. Så det er ikke noget der forstyrrer arbejdsdagen, tværtimod rart med lidt afbrydelser og aktivitet. Mine unger har grinet af mine mini-træninger, men jeg må bare sige at jeg er overrasket over resultaterne, og så hjælper de spredte træninger også med at der er lidt struktur og form på hverdagen når vi arbejder hjemmefra.

Så go’ fornøjelse – prøv det, og se hvad der sker 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.